SPIERONTSPANNERS (BOTOX)


Voorhoofdsrimpels

 

Voorhoofdsrimpels ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Natuurlijk speelt ouderdom een grote rol, maar erfelijkheid is de meest voorkomende oorzaak van deze rimpels. Als je veel expressie hebt in jouw gezicht kunnen deze rimpels ontstaan of wanneer de oogleden iets hangen door het ouder worden en je dit compenseert door de wenkbrauwen op te trekken. Een behandeling met botox in het voorhoofd kan uitkomst bieden.

 

 

Fronsrimpels
Fronsrimpels veroorzaken een strenge of boze blik. Gelukkig zijn fronsrimpels goed te behandelen (indien gewenst) door middel van een Botox behandeling. De behandeling duurt slechts 10 minuten en biedt een geweldig resultaat.

 

Wenkbrauwlift
De regio rond onze ogen zit vol met spieren en weefselstructuren die zorgen voor de stand van onze wenkbrauwen. Dit wordt bij de geboorte bepaald, maar het heeft ook te maken met ouderdom en leefgewoonten. Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit, waardoor hangende wenkbrauwen kunnen ontstaan. Dit kan leiden tot één of meer van onderstaande gevolgen:


  • Vermoeide of boze uitstraling
  • Overspannen spieren
  • Pijn rondom de ogen

Door in de juiste spieren een beetje Botox te spuiten, ontspannen de spieren in je wenkbrauwen, waardoor een open blik ontstaat.


Kraaienpootjes
Kraaienpootjes en lachrimpels ontstaan door lachen en knijpen met de ogen. Door het gebied rond de ogen te injecteren met Botox, verdwijnen de kraaienpootjes. Deze behandeling geeft een natuurlijk resultaat en is volkomen veilig.


Bunny Lines

Wanneer je vaak lacht of in de zon kijkt, ontstaan er horizontale lijntjes hoog naast de neus. Deze lijntjes worden ook wel Bunny Lines genoemd. Door het gebruik van spierontspanners worden deze lijntjes verzacht.


Gummy Smile
Een Gummy Smile is een lach waarbij teveel tandvlees zichtbaar is. Veel mensen storen zich (bij zichzelf) hieraan en het kan zelfs leiden tot gevoelens van schaamte bij het lachen. De Gummy Smile kan effectief worden behandeld met Botox-injecties.

Hangende mondhoeken (marionetlijnen)
Door hangende mondhoeken lijk je ouder en/of ongelukkiger dan je daadwerkelijk bent. De mondhoeken krijgen weer een lift met spierontspanners, zodat je weer een jeugdige en vrolijke uitstraling krijgt!


Lipflip
De lipflip behandeling is een behandeling waarbij er spierontspanner in de bovenlip wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat de bovenlip een beetje omkrult, waardoor de lip wat voller oogt. Ook voorkomt het dat de lip naar binnen krult tijdens het lachen. Voor een echte lipvergroting kan er beter worden gekozen voor een lipfiller behandeling. De lipflip en lipfiller behandeling kunnen ook worden gecombineerd.


Migraine behandeling
Migraine aanvallen gaan gepaard met vreselijke hoofdpijnen en kunnen tot wel 72 uur duren. Botoxinjecties voorkomen deze aanvallen en verlichten de klachten die u ervaart tijdens een aanval.


Hals
Een behandeling met spierontspanners maakt de rimpels weer glad en zorgt voor een egale huid!


E-mailen
Bellen