FILLERS


Lippen
Lippen opvullen kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in jouw gezicht. Je mond is een echte blikvanger. Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige, sensuele uitstraling.


Rokerslijntjes
Door het gebruik van je mondspieren bij het inhaleren van een sigaret ontstaan lijntjes rondom de mond. Deze rimpels boven de lip worden in de volksmond ‘rokerslijntjes’ of een ‘plooirokje’ genoemd. Het meest bijzondere is, dat dit zogenaamde plooirokje ook voorkomt bij niet-rokers. Dit is dan vaak genetisch bepaald of het komt door de huid die veroudert en minder flexibel wordt. Het goede nieuws is dat deze rimpels boven de lip (rokerslijntjes) – zeker beginnende – door fillers prima kunnen worden aangepakt.


Marionetlijn
De marionetlijnen zijn plooien die vanaf de mondhoeken naar beneden lopen. De plooien lopen ook langs de kaaklijn, waardoor het lijkt alsof je hangende mondhoeken hebt. De marionetlijnen verminderen gebeurt met een filler.


Neus-lippen plooi 
De neus-lippen plooi is de lijn die vanaf beide zijden van je neusvleugels naar je mondhoeken loopt. Naarmate we ouder worden, zal deze plooi langzaam dieper worden, waardoor het gezicht vanzelf een vermoeide uitdrukking krijgt. Je kunt de neus lippenplooi verminderen of verzachten met fillers.


Jukbeen
De een wordt ermee geboren, een ander droomt ervan: geprononceerde jukbeenderen. Maar zelfs van nature prachtige jukbeenderen kunnen hun vorm verliezen, omdat er door de natuurlijke veroudering verlies optreedt van steunweefsel in de huid. Met fillers kan het volume in het jukbeen mooi hersteld worden of, indien gewenst, benadrukt worden.


Kin
De kin is samen met de mond, ogen en neus een kenmerk van het gezicht dat een grote invloed heeft op het uiterlijk. Een proportioneel kleine of teruggetrokken kin is eenvoudig te corrigeren door middel van een kin correctie op basis van fillers.

 
E-mailen
Bellen