HUIDVERBETERING

Huidverbetering met huidbooster van PhilArt op basis van polynucleotiden.


Door polynucleotiden in de huid te injecteren wordt de activiteit van de zogenaamde fibroblasten gestimuleerd. Fibroblasten in de huid zijn verantwoordelijk voor de productie van collageen, elastine, hyaluronzuur en zijn betrokken bij huidverjonging door antioxidanten:
Collageen is een structureel eiwit dat verantwoordelijk is voor het geven van stevigheid en veerkracht aan de huid. Collageenvezels worden geproduceerd door fibroblasten en vormen een belangrijk onderdeel van de extracellulaire matrix van de huid.
Elastine is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit en veerkracht van de huid. Elastine werkt samen met collageen om de huid stevig en elastisch te houden.
Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomend stof die vocht vasthoudt en helpt om de huid gehydrateerd te houden.
Antioxidanten helpen bij het herstel van een beschadigde of verouderde huid.

De behandeling:
Om de behandeling met PhilArt zo comfortabel mogelijk te maken, zal de arts als eerste stap het te behandelen gebied verdoven met een verdovende crème. Daarna wordt een raster met de injectieplaatsen op het gezicht gemarkeerd. Vervolgens wordt PhilArt of PhilArt Eye in de huid geïnjecteerd met een dunne naald. Beide zijden van het gezicht worden behandeld met totaal 2 ml PhilArt of PhilArt Eye. Een behandeling duurt meestal 30 minuten en kan licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen.
We gebruiken verschillende lijnen:


  • PhilArt
  • PhilArt EYE
  • PhilArt NEXT
  • PhilArt HAIR
  • Pure HA Liquid Skin Mask


PHILART
PhilArt is geschikt voor het behandelen van het gezicht, het voorhoofd, de hals en het decolleté. Ook de handen, de hoofdhuid, littekens en striae kunnen behandeld worden met PhilArt.


PHILART EYE
Speciaal voor de verfraaiing rondom het oog is PhilArt Eye ontwikkeld. Het vermindert fijne lijntjes onder het oog en bij de kraaienpootjes en er ontstaat huidverstrakking.


PHILART NEXT
In de PhilArt lijn is er ook een PhilArt Next die polynucleotiden en hyaluronzuur combineert.
PhilArt Next is veelzijdig en geschikt voor stand-alone behandelingen, maar ook voor voorbereidende maatregelen voor latere cosmetische en chirurgische ingrepen. Geef je huid nieuwe vitaliteit en uitstraling met deze zeer effectieve cocktail.


  • Verbetering van de huidkwaliteit door polynucleotiden
  • Vertraging van cellulaire afbraak
  • Bevordering van de collageen- en elastine productie door fibroblaststimulatie en effectieve weefselhydratatie


PHILART HAIR
PhilArt Hair is een krachtige cocktail van Croma die de haargroei stimuleert. Het kan zowel op de hoofdhuid als op het gezicht worden gebruikt om bijvoorbeeld de wenkbrauwgroei te bevorderen. Het serum wordt met behulp van de multipunctuur techniek in de intradermale laag geïnjecteerd. Deze behandeling is vooral gunstig voor vrouwen met een gevoelige huid en haaruitval als gevolg van vrouwelijk-hormonale alopecia .
De oplossing kan zelfstandig worden gebruikt of als postoperatieve behandeling na een haartransplantatie. Bovendien is de cocktail perfect te combineren met andere therapieën zoals biotine, hyaluronzuur, carboxytherapie en topische therapie. Dankzij de innovatieve haargroeilotion voor vrouwen kan al na 8 sessies een zichtbaar en langdurig resultaat worden bereikt. Ontdek de voordelen van PhilArt Hair en stimuleer je haargroei op natuurlijke wijze!


PURE HA LIQUID SKIN MASK
Croma Pure HA, een zeer geconcentreerd vloeibaar huidmasker, dat 1,8% hyaluronzuur bevat. Dit masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert je huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven.
Het pure HA-gezichtsmasker heeft een zijdezachte, lichtgewicht textuur en is geschikt voor alle huidtypen. Het is de ideale én onmisbare toevoeging aan jouw huidverzorging. De vochtinbrengende eigenschappen verbeteren de huidbarrière en de elasticiteit van de huid, waardoor fijne lijntjes vervagen.

Gebruiksadvies:
Voed je huid door 1 à 2 keer per week 1 HA-booster aan te brengen op een gereinigd gezicht. Na 15 minuten inwerken, afspoelen met lauw water.
Geschikt voor alle huidtypen.

 
E-mailen
Bellen