FILOSOFIE

Wij geloven in het behouden van de natuurlijke expressie. Door met grote precisie te werken zorgen we dat de natuurlijke expressie intact blijft en de natuurlijke bewegingen van het gezicht en de mimiek behouden blijven.

Esthetische behandelingen moeten veilig en eerlijk zijn en een natuurlijk resultaat geven, wat past bij het karakter, de natuurlijke aard en het charisma.


ARTS

Uw arts bij CLINICFORYOU is Dr. Oleg Rudenko. Hij begon zijn professionele carrière als ingenieur in Delft. Daarna volgde hij toch zijn roeping en besloot geneeskunde te studeren, waarin hij magna cum laude afstudeerde. Hij specialiseerde zich in anesthesie. Vanwege zijn verlangen naar direct contact met patiënten heeft Dr. Rudenko een aanvullende opleiding gevolgd in esthetische geneeskunde.


Naast zijn werkzaamheden als cosmetisch arts is Dr. Rudenko medisch directeur bij een bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van een nieuwe kankerbehandeling. Gezien zijn opleidingen en staat van dienst bent u bij hem in goede handen voor uw cosmetisch advies m.b.t. botuline en filler behandelingen.

WERKWIJZE


Consult
Bij uw eerste consult wordt uitgebreid uitleg aan u gegeven over de werking van botox en fillers. Uw wensen worden goed in kaart gebracht, waarna de mogelijke toepassingen met u worden besproken.
Na goed overleg ligt de uiteindelijke keuze van de behandeling bij de klant, waarna een behandelovereenkomst wordt opgesteld en overeengekomen.


Foto's
Het is gebruikelijk om voor aanvang van de behandeling foto’s te nemen. Het effect van de behandeling is hierdoor goed zichtbaar. Deze foto’s maken onderdeel uit van uw medisch dossier en worden nooit gebruikt voor andere doeleinden, tenzij u daar nadrukkelijk toestemming voor geeft.


Behandeling
Een botox behandeling is eigenlijk zo gebeurd. De arts zal de botox met een heel klein naaldje (dunste op de markt) inspuiten, daarom ook nagenoeg pijnloos. Het effect wordt voor het eerst zichtbaar na 2 a 3 dagen en is volledig na uiterlijk 14 dagen. De meeste klanten zien het effect het duidelijkst vanaf ongeveer 1 week.
Een filler behandeling wordt gebruikt om bestaande rimpels op te vullen met hyaluronzuur, om bepaalde delen van het gezicht meer definitie of volume te geven en om de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen. In tegenstelling tot botox is het resultaat direct zichtbaar. Hyaluronzuur zal, afhankelijk van de lokatie, ook de hydratie van de huid verbeteren, dit effect is vanaf ongeveer 10 dagen volledig. Afhankelijk van de plek zal dit gebeuren met een verdovende crème.


Dossier
We houden een uitgebreid dossier bij, zodat we waar nodig, toekomstige behandelingen kunnen bijsturen qua wensen en dosering.


Nazorg
U krijgt bij vertrek een leaflet met alle relevante informatie m.b.t. de nazorg.


Locaties

Annemieke, where beauty begins

Marshallweg 28

5327 AT Hurwenen

T: 06 4213 9895

www.annemiekewherebeautybegins.nl


Hair & Beauty Salon by Kim

Grevelingen 66

5215 ES Den Bosch

T: 06 5892 5287

www.hairandbeautysalonbykim.nl


Beauty Salon La Elegance

D'Oultremontweg 2a

5154 PD Elshout

T: 06 2027 5556

www.beautysalonlaelegance.nl


Huidverbetering Vlissingen

Slijkstraat 45

4381 JH Vlissingen

T: 06 1423 8008

www.huidverbeteringvlissingen.nl

MERKEN
Bocouture (botox)
Saypha Croma
Philart Croma


E-mailen
Bellen